Mini høstanemone ørestik

349,00 kr

Sød lille ørestik lavet i sølv som forestiller en høstanemone.

Læs mere om ørestikken længere nede.

*Bemærk at dette er en solo produkt, ønsker du et par af disse, skal du huske at bestille to styk.

Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Jeg elsker høstanemoner og jeg har et bed med dem lige uden for mit arbejdsvindue hvor jeg sidder og laver mine smykker. Denne ørestik er mini størrelsen udført i sterling sølv og måler ca. 3,9 mm. Hver blomst er håndlavet, hvor de skifter mellem 5 og 4 blomsterblade, som også kan være uens i størrelsen. Derfor vil de alle være lidt forskellige fra hinanden og ikke 100% ens. Det gør dem til små unikasmykker.

Dette smykke sælges enkeltvis og ønsker du et par, skal du huske at bestille 2 stk. De sælges enkeltvis til dig som blot ønsker en enkelt til det ekstra hul i øret som mange har op ad øret. Du kan derfor kombinere din egen favorit kombination og høstanemone ørestikkerne har jeg lavet i tre størrelser. Du finder mellem her og stor her.

De vil også se rigtig godt ud sammen med de andre høstanemone ørestikkere op af øret, så de er isat i forløb op af øret i forskellige størrelser. De kan også mikse med høstanemoneørebøjler som du finder her.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, som du ikke længere bruger, så er det oplagt at få dem smeltet om og en ide kunne være at få lavet sådan en sød lille høstanemone ørestik ud af det. Kontakt mig for at vide mere. Det er også muligt at få isat diamant eller anden ædelsten i kuglen i midten af blomsten.

Yderligere information

Materiale

Oxideret sølv, Sølv

Kategori

Øreringe, Ørestik

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini høstanemone ørestik”
X
0
    0
    Din Kurv