Ørebøjler med høstanemone

1.100,00 kr

Smukke ørebøjler med høstanemone lavet i sølv. Du kan selv montere charms på dem og skifte ud som det passer dig.

Læs mere om bøjlerne længere nede.

*Charms følger ikke med i prisen.

2 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Jeg elsker høstanemoner og jeg har et bed med dem lige uden for mit arbejdsvindue hvor jeg sidder og laver mine smykker. Jeg har en lille smykkeserie med høstanemoner og dette er ørebøjler udført i sterling sølv og blomsterne måler ca. 5,4 mm og bøjlen måler ca. 14 mm lang og 9 mm bred. Hver blomst er håndlavet, hvor de skifter mellem 5 og 4 blomsterblade, som også kan være uens i størrelsen. Derfor vil de alle være lidt forskellige fra hinanden og ikke 100% ens. Det gør dem til små unikasmykker.

Du kan sætte charms eller tillægskæder på bøjlerne. På den måde kan du tilpasse det i forhold til det du har på. Eller du kan bruge høstanemoneørebøjlerne som de er. Du kan tilkøbe charms og tillægskæder på min webshop og mikse dine egen favorit kombination måske også sammen med høstanemone ørestikkere op af øret. Jeg har flere tillægskæder på mit værksted, som du er velkommen til at se nærmere på hver tirsdag, hvor jeg har åben fra 15 til 17.30.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, som du ikke længere bruger, så er det oplagt at få dem smeltet om og en ide kunne være at få lavet sådan et par høstanemone ørebøjler ud af det. Kontakt mig for at vide mere. Det er også muligt at få isat diamant eller anden ædelsten i kuglen i midten af blomsten.

Du kan også få disse høstanemone ørebøjler i forgyldt udgave.

Yderligere information

Kategori

Ørebøjler, Øreringe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ørebøjler med høstanemone”
X
0
    0
    Din Kurv