Midnats anemone ørebøjle

1.349,00 kr

Smukke og mørke ørebøjler med høstanemone blomster i oxideret sølv, hvor der i midten er en 14kt. guldkugle. Blomsten måler ca. 6mm

Læs mere om smykket længere nede

*Bemærk, sælges uden charms

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Jeg har en serie af høstanemone smykker, og dette sæt øreringe er ørebøjler med høstanemoner. De er lavet i oxideret sølv med 14 kt. guldkugle i midten. Da de er oxideret kalder jeg dem for Midnats anemone. Det virker romantisk og mystisk. Høstanemonen måler ca. 6mm og ørebøjlen har en længde på ca. 17,5mm og ca. 1mm tyk.

Høstanemone ørebøjlerne er håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle, hvor jeg uden for mit arbejdsvindue har et bed, som er fyldt med høstanemoner. Når de står i fuld flor med deres lange stilke, svajer de med vinden ind mod mit vindue. Nærmest som om de lige skal se hvad jeg arbejder med. Når de nu fylder min hverdag i sommerperioden er det derfor oplagt at jeg har ladet mig inspirere af høstanemonerne.

Ingen af høstanemonerne er lavet ens, de er alle forskellige fra hinanden. Nogle af dem har 5 blomsterblade mens andre har 4 blade. Bladene er heller ikke ens i størrelsen. Derfor er hver af disse høstanemoner små unikasmykker.

I midten af høstanemone blomsten er en guldkugle. I den guldkugle er der mulighed for at få isat en diamant eller anden ædelsten i. Det er en ideel gaveide du kan ønske dig af en du holder af. Kontakt mig endelig for at vide mere.

Ørebøjlen er lavet på den måde, at du kan sætte charms på. Så du kan bruge ørebøjlerne som de er, eller du kan skifte ud med charms i forhold til hvad du har på eller hvad du lige er i humør til. Du kan tilkøbe charms i min webshop og jeg vil anbefale charms med forgyldt øsken på. Det vil give en pæn kontrast til det oxiderede sølv.

Disse ørebøjler fås også i sølv og forgyldt sølv. Dem finder du også på min webshop. Ønsker du at få lavet høstanemone ørestikkere af dine gamle guldsmykker er det også muligt. Book en tid for få en uforpligtende snak om det.

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Oxideret sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Midnats anemone ørebøjle”
X
0
    0
    Din Kurv