Mini høstanemone ørestik forgyldt

350,00 kr

Fin og romantisk ørestik som forestiller en høstanmone lavet i forgyldt sølv. Mini størrelse.

*Bemærk, hvis du ønsker dette som et par, skal du huske at bestille to styk.

Læs mere om smykket længere nede.

4 på lager

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Jeg elsker høstanemoner og jeg har et bed med dem lige uden for mit vindue hvor jeg sidder og jeg laver mine smykker. Denne ørestik er mini størrelsen og måler ca. 3,9 mm. Den er lavet i forgyldt sølv. Hver blomst er håndlavet, hvor de skifter mellem 5 og 4 blomsterblade, som også kan være uens i størrelsen. Derfor vil de alle være lidt forskellige fra hinanden og ikke 100% ens. Det gør dem til små unikasmykker.

Dette smykke sælges enkeltvis og ønsker du et par, skal du huske at bestille 2 stk. De sælges enkeltvis til dig som blot ønsker en enkelt til det ekstra hul i øret som mange har op ad øret. Du kan derfor kombinere din egen favorit kombination og høstanemone ørestikkerne har jeg lavet i tre størrelser. Du finder mellem her og stor her.

De vil også se rigtig godt ud sammen med de andre høstanemone ørestikkere op af øret, så de er isat i forløb op af øret i forskellige størrelser. De kan også mikse med høstanemoneørebøjler som du finder her.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, som du ikke længere bruger, så er det oplagt at få dem smeltet om og en ide kunne være at få lavet sådan en sød lille høstanemone ørestik ud af det. Kontakt mig for at vide mere.

Yderligere information

Kategori

Ørestik

Materiale

Forgyldt sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini høstanemone ørestik forgyldt”
X
0
    0
    Din Kurv