Høstanemone ørebøjler, forgyldt

1.200,00 kr

Ørebøjler i forgyldt sølv med håndlavet høstaneome blomst.

Du kan montere perler og tillægskæder på bøjlerne.

Læs mere om bøjlerne længere nede.

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Jeg elsker høstanemoner og de er lige uden for mit vindue hvor jeg sidder jeg laver mine smykker. Disse høstanemoner er lavet som ørebøjler og er lavet af sølv.

Blomsterne måler ca. 5,4mm og bøjlen måler ca. 14mm lang og 9mm bred. Hver af blomsterne er lavet i hånden og derfor er hver blomst små unikaer. For ingen af blomsterne er helt ens. Nogle har 5 blomsterblade, mens andre har 4 blomsterblade. Selve blomsterbladene er heller ikke lige store. Derfor er ingen af dem 100 % ens og af den grund er hver især små unikasmykker.

Du kan sætte charms eller tillægskæder på bøjlerne. På den måde kan du tilpasse det i forhold til det du har på. Eller du kan bruge høstanemoneørebøjlerne som de er. Du kan tilkøbe charms og tillægskæder på min webshop og mikse dine egen favorit kombination.

Ønsker du at få lavet et par høstanemone ørebøjler af dine gamle arveguld smykker er det også muligt. Kontakt mig for at vide mere.

Yderligere information

Kategori

Ørebøjler

Materiale

Forgyldt sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Høstanemone ørebøjler, forgyldt”
X
0
    0
    Din Kurv