Kolibri vedhæng i 14kt. guld

5.100,00 kr

Smuk håndlavet kolibri vedhæng lavet i 14kt. guld, med øjne af funklende diamanter. Vedhænget måler med ophængsøsken ca. 17,5mm i højden, 17mm i bredden, og 7,5mm i tykkelsen.

*Vedhænget sælges uden kæde og er en bestillingsvare. Der er op til 5 ugers leveringstid.

👇Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Smukt håndlavet kolibri vedhæng, lavet i 14kt. guld med diamantøjne

Kolibrier er nogle fascinerende små væsner, som er så dygtige til at flyve, så det ser ud som om, de står stille i luften. De har en utrolig præcisionsevne, og er ganske unikke blandt fugle. I de områder, hvor kolibrierne lever frit i naturen, er de yderst vigtige for biodiversiteten. Disse fugle er dem, som spreder pollen og bestøver blomsterne i bunden af f.eks. regnskovene. Med deres karakteristiske lange næb drikker de nektar fra blomster, men det er ikke hvilke som helst planter og blomster. De lever i sameksistens med særlige blomster i små afgrænsede områder. Så nogle kolibriarter findes kun på afgrænsede steder, hvor den plante de bedst kan lide, gror bedst. Viden som denne er vigtig, fordi menneskeskabte klimaændringer, og ødelæggelser af naturområder forstyrrer det vigtige samspil mellem kolibrier og planter. Derved undermineres også hele eksistensgrundlaget for både kolibrier og planter.

Kolibrier er ikke eksistenstruede, men ændrer bestandene sig, er det med til at fortælle os mennesker, at der sker nogle kllimamæssige ændringer, som vi skal være særligt opmærksomme på. Der skal ikke så meget til, før det hele pludseligt ændrer sig. Klimaet har aldrig været mere vigtigt at forholde sig til end nu. Derfor er dette kolibrivedhæng lavet af guld, som er 80 % bæredygtigt. Det kommer fra gamle guldsmykker, som er blevet omsmeltet og raffineret, og derved lavet til nyt guld, som jeg kan lave mine smykker af. Guldet kommer dermed ikke direkte fra en mine et sted i verden, hvor man bruger kviksølv til at udvinde guldet med. Kviksølvet ødelægger naturen, og mennesker dør ved for meget kontakt med kviksølv i deres daglige arbejde.

Vedhænget måler med ophængsøsken ca. 17,5mm i højden, 17mm i bredden, og 7,5mm i tykkelsen. Kolibrien har en fræset, linjet overflade, som giver en spændende struktur, og eftergør fulgens fjerdragt. Kolibrien har diamanter som øjne, på hver 0.005ct TW /SI , ialt 0.01ct. Diamanterne spiller og funkler, og passer rigtig godt til guldet. De er lige prikken over i'et.

*Vedhænget sælges uden kæde.

Dette er en bestillingsvarer, og det betyder, at der kan være en produktionstid på 3 til 4 uger. Efterfølgende bliver det sendt forsikret med post nord, hvilket tager 2 til 3 dage. Bestil derfor gerne smykket i god tid, hvis du skal bruge det til bestemt dato.

Vedhæng af dine gamle guldsmykker:

Har du gamle guldsmykker liggende der hjemme, som du har arvet, men som ikke lige helt er dig, så kan du også få lavet et kolibri-vedhæng af dine gamle guldsmykker. Du kan også være med til at vælge en anden overflade, og beslutte om du ønsker diamanter som øjne eller ej. Måske du hellere vil have farvede ædelstene som øjne. Mulighederne er mange og det hele starter med et designmøde, hvor vi sammen finder ud af hvordan netop dit kolibri-smykke skal se ud. Book et designmøde her.

Jeg har også lavet disse Kolibri-vedhæng i 100% bæredygtigt sølv. Du finder dem i min webshop lige her.

Yderligere information

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Gavekort

gavekort

Materiale

14 karat guld

Sten

Diamant 0.005ct

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kolibri vedhæng i 14kt. guld”
X
0
    0
    Din Kurv