Aflangt hjertevedhæng med barok ferskvandsperle

1.775,00 kr

Smukt håndlavet hjertevedhæng med en aflang form og grov fræset overflade samt en smuk barok ferskvandsperle der i bund er lyserød i farven og toppen skifter til hvid farve.

Vedhænget sælges uden kæde.

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Smukt aflangt hjertevedhæng lavet i sterlingsølv med en grov fræset overflade. Ferskvandsperlen er barok i formen og er i bunden lyserød og i toppen skifter den til hvid farve. I bunden af perlen er en lille rund sølvkugle.

Den samlede højde er 26,3mm. Perlen måler 13,3mm x 11mm. Selve ophænget måler 9,5mm bred x 11,5mm høj x 1,5mm tyk.

Kæden skal gå direkte igennem det åbne hjerte og kan bruges i kort såvel som lang kæde.

Jeg har lavet yderligere to hjertevedhæng i sølv og ingen af dem er ens. Så hver af disse vedhæng er små unika smykker. Jeg har også lavet en i 14kt guld. De passer ideelt til morgengaven, julegave, kæreste gave eller selvkærlighedsgave.

Vedhænget sælges uden kæde.

Har du selv gamle guldsmykker i gemmerne, kan det smeltes om og du kan være med til selv at designe sit eget hjertevedhæng. Jeg har iøvrigt også forskellige typer perler du kan vælge imellem. Mulighederne er mange og det hele starter med et designmøde. Book et designmøde her.

Ønsker du at vide mere om perler, så har jeg skrevet et blogindlæg om perler, som du kan læse her.Af

Yderligere information

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Materiale

Sølv, Ferskvandsperle

X
0
    0
    Din Kurv