Kolibri vedhæng

1.350,00 kr

Smukt håndlavet kolibri-vedhæng, lavet i 100% bæredygtigt sølv fra Nordic Urban Mining.

Med ophængsøskenet måler vedhænget  ca 17,5mm i højden, 17mm i bredden og 7,5mm i tykkelsen. De enkelte modeller kan variere lidt fra hinanden i størrelse og overflade.

Du kan bestille vedhænget med tre forskellige overflader. Den ene er en pisket overflade, mens den anden er en grovere overflade med linjer og den sidste er blank overflade. Du skal huske at markere, hvilken overflade du ønsker, her nedenfor.

*Vedhænget sælges uden kæde

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Smukt håndlavet kolibri-vedhæng lavet i 100% bæredygtigt sølv.

Kolibrier er nogle fascinerende små væsner, som er så dygtige til at flyve, så det ser ud som om, de står stille i luften. De har en utrolig præcisionsevne og ganske unikke blandt fugle. I de områder, hvor kolibrierne lever frit i naturen, er de yderst vigtige for biodiversiteten. Disse fugle er dem, som spreder pollen og bestøver blomsterne i bunden af f.eks. regnskovene. Med deres karakteristiske lange næb drikker de nektar fra blomster, men det er ikke hvilke som helst planter og blomster. De lever i sameksistens med særlige blomster i små afgrænsede områder. Så nogle kolibriarter findes kun på afgrænsede steder, hvor den plante de bedst kan lide gror bedst. Viden som denne er vigtig, fordi menneskeskabte klimaændringer og ødelæggelser af naturområder forstyrrer det vigtige samspil mellem kolibrier og planter. Derved undermineres også hele eksistensgrundlaget for både kolibrier og planter.

Kolibrier er ikke eksistenstruet, men ændrer bestandene sig, er det med til at fortælle os mennesker, at der sker nogle kllimamæssige ændringer som vi skal være særlig opmærksomme på. Der skal ikke så meget til, før det hele pludseligt ændrer sig. Klimaet har aldrig været mere vigtigt, at forholde sig til, end nu. Derfor har jeg valgt, at netop disse kolibri-vedhæng er produceret af 100% bæredygtigt sølv, som kommer fra et dansk firma i Kolding, som hedder Nordic Urban Mining. Du kan læse mere om sølv fra Nordic Urban Mining længere nede.

Vedhænget måler med ophængsøsken ca. 17,5mm i højden, 17mm i bredden og 7,5mm i tykkelsen. De enkelte modeller kan godt varierer lidt fra hinanden i størrelse og overflade.

Jeg har lavet 10 kolibri vedhæng og hver af dem er nummeret på undersiden af halen. Nr. 1 har jeg lavet til en kunde, derfor er den næste i rækken nr. 2. Ønsker du at bestille en bestemt nr. så skriv det i kommentarfeltet ved bestilling.

Kolibri vedhænget kan bestille i tre forskellige overflader. Den ene type kolibri har en pisket overflade, den anden kolibri har en lidt grove linjeret overflade og den sidste er blank.

*Vedhænget sælges uden kæde

100% bæredygtig sølv fra Nordic Urban Mining

Disse yndige Kolibri-vedhæng er lavet af sølv, som kommer fra det danske firma Nordic Urban Mining. De har specialiseret sig i at indsamle og sortere slagger fra de danske lossepladser, hvorfra de udvinder sølv. Sorteringsanlægget er placeret i Kolding, og kører på grøn energi. Sølvet er derfor 100% bæredygtigt og dansk produceret. Det kommer derfor heller ikke fra traditionel minedrift, og det har ikke kostet menneskeliv at producere. Du kan læse mere om Sølvet fra Nordic Urban Mining på dette blogindlæg.

Det er derfor med stor glæde, at jeg nu begynder at arbejde med sølv fra Nordic Urban Mining, og derfor kan være med til at gøre en forskel for vores natur. I første omgang er det altså disse yndige kolibri-vedhæng som er lavet af dette sølv.

Ønsker du kolibrivedhænget i 14 kt. guld?

Det kan godt lade sig gøre, men desvære kan jeg ikke skaffe guldet fra Nordic Urban Mining, da der ikke findes nok guldrester i vores affald til, at det er muligt at lave det til produktion. Istedet kommer mit guld fra Recirkuleret materiale, hvor jeg primært køber mit guld hos Ravstedhus. Ravstedhus opkøber selv guld og sølv smykker, som de selv kører til et firma i Tyskland, som har specialiseret sig i at omsmelte og raffinere gamle guld og sølv smykker. Det får Ravstedhus igen, hvor det er lavet til f.eks. 14 kt. plader og tråde, som jeg kan lave smykker af. Dette guld er derfor 80% bæredygtigt. Du finder vedhænget i 14 kt. guld her. Eller kontakt mig hvis du ønsker at få lavet kolibri vedhænget af dine gamle guldsmykker.

Yderligere information

Gavekort

gavekort

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Materiale

Sølv

Overflade

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kolibri vedhæng”
X
0
    0
    Din Kurv