Fredsdue vedhæng

1.350,00 kr

Smuk og elegant håndlavet fredsdue vedhæng lavet i 100% bæredygtig sølv med pisket overflade.

Vedhænget sælges uden kæde.

Læs mere om smykket længere nede

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Smuk og elegant fredsdue vedhæng lavet i sølv med en pisket overflade. Jeg har lavet det af noget ganske særlig sølv, som kommer fra et dansk firma som hedder Nordic Urban Mining. De har specialiseret sig i at raffinere fin-sølv fra restslaggeret fra de danske forbrændinganslæg. De kører også på grøn energi og derfor er dette sølv 100% bæredygtigt.

Vedhænget er lavet relief agtigt, men hvor forside og bagside ikke er ens. Det gør den interessant at bruge på begge sider. Den ene side har mere flade på, hvor det er muligt at få graveret/fræset et forbogstav eller et symbol. Der kan også isættes diamanter eller andre ædelstene i vedhænget. Kontant mig for at vide mere.

Den måler 18mm x 22mm inkl. ophængsøsken og er ca. 3,7mm tyk.

Vedhænget er en ideel gaveide til konfirmanden, til bruden som morgengave, til veninden, moderen, eller til hende som elsker fugle og kæmper for fred i verden.

Vedhænget sælges uden kæde.

Det er vitterligt ikke til at holde ud all den ufred som vores verden rummer med forskellige krige, uenigheder og naturkatastrofer i øjeblikket. Det fylder så meget i hovedet og det er virkelig svært at forstå, hvorfor der ikke er mere tolerance, forståelse og medfølelse. Og hvad kan lille jeg dog gøre af forskel? ud over at donere penge til organisationer som hjælper hvor de kan. Eller selv være en del af en organisation der hjælper til. Jeg er overbevist om, at fred starter med mig selv. Den måde jeg taler til og tænker om andre mennesker. Det må være starten på at skabe gode relationer, skabe tolerance og forståelse. Men har jeg følt mig uretfærdig behandlet, så føler jeg ikke fred inden i mig selv. Det ulmer inden i mig. Og noget af det sværeste er at tilgive og komme videre. Men med denne fredsdue vil jeg arbejde med mig selv, hjælpe mig med at blive bedre til at tilgive andre, og give andre en ekstra chance. For tænk nu, hvis jeg kunne være med til at skabe fred for mig selv og mine omgivelser.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, så kan dette vedhæng også lavet af det. Måske kan de gamle ædelstene i smykker og genanvendes og isættes Fredsdue vedhænget. Kontakt mig for at vide mere.

Yderligere information

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Materiale

Sølv

X
0
    0
    Din Kurv