Smykkeworkshop for begyndere

af | maj 2, 2023 | Smykker, Smykkeworkshop

Helt eksklusivt afholder jeg smykkeworkshop for begyndere d. 12 august 2023 i Sønderjylland i en lille by som hedder Nybøl

Der er plads til 10 deltagere og de første fire pladser er allerede booket.

På workshoppen lærer du helt grundlæggende guldsmedeteknikker, og det kræver ingen kendskab til smykkefremstilling i forvejen. Du vil lære at stanse en sølvfigur ud og bruge punsler og hamre til at præge overfladen med, så du kan lave spændende mønstre og motiver på de flade sølvfigurer. Sølvfigurerne kan være runde, firkantede, ovale, hjerteformet m.m. Du skal også bruge sav og fil til at arbejde med dit smykke. Jeg hjælper og guider dig igennem det hele og sikrer at du går herfra med et smykke du kan være stolt af.

Her ser du en lille filmklip med punslerne du kan bruge til at præge overfladen på sølvet med:

Du bestemmer selv om du vil lave et par øreringe, et armbånd eller en halskæde. Der er mulighed for at tilkøbe flere smykkedele og perler, hvis du ønsker at lave mere end et smykke.

Det foregår d. 12 april i værkstedet på Bispevænget 50, Nybøl, 6400 Sønderborg kl. 10. Workshoppen tager ca. 3 til 4 timer alt afhængig hvor meget du hygger. Der vil være lidt drikkelse og snacks. Det er en god ide at tage en madpakke med, hvis du ønsker frokost.

Du skal senest tilmelde dig mandag d. 7 august.

smykkeworkshop hvor du selv lærer at lave smykker d. 25 september 2022
lær at lave smykker på mit smykkeworkshop
deltagere på polterabend smykkeworkshop

Giv workshoppen som en gave

Det bliver nogle smadder hyggelige timer som du kan tilbringe med dine veninder eller søstrer. Faktisk hvis du ikke ved hvad du skal give din veninde, søster eller mor i gave. Så er det oplagt at give et gavekort til denne workshop. Så giver du ikke kun et smykke, men også en super oplevelse som I får sammen. Du kan købe gavekortet her og ønsker du at reservere plads samtidig til workshoppen d. 12 august, skriver du det i kommentar feltet ved bestilling.

Denne type workshop fungerer også rigtig godt som polterabend arrangement, hvor hver deltager laver et smykke til sig selv. Men det kan også afholdes således at alle er med til at lave et eller flere smykker til bruden. Det kan du læse mere om her og kontakt mig for at booke polterabend arrangement på jeres egen lokaltion.

Praktisk info om Smykkeworkshop for begyndere

Dato: 12 august

Tid: kl. 10 til 14

Pris: 800kr. pr. deltager

Sted: Værksted på adressen: Bispevænget 50. Nybøl, 6400 Sønderborg

Senest tilmelding d. 7 august ved at kontakte mig her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv