Efterårsudstilling

af | sep 27, 2021 | Smykker, Smykkeudstillinger, Udstilling | 0 Kommentarer

Jeg er sammen med andre kvindelige kunstnere inviteret med på kunstforeningen K72 eftersårudstilling. Tema’et er Girlpower og jeg arbejder derfor i øjeblikket på at lave nogle særlig smykker som har med girlpower at gøre. Du kan følge med i processen på min instagram profil i min story del. Jeg har samlet det hele under highlight’en “nye smykker”.

Udstillingen starter lørdag d. 16 oktober, hvor der er fernisering kl. 14. Jeg vil selv deltage i fernisering sammen med de andre kunstnere. Alle er inviterede og det vil derfor glæde mig hvis du kan komme. Du kan se udstillingen d. 16 og 17 oktober mellem 13 og 17 og igen 23 og 24 oktober i samme tidsrum.

Det foregår på Sognehuset, Fælleshåbsvej 2, Børkop

sølv øreringe som hedder pletter i luften liggende på hvid baggrund med en plante ved siden af af samme navn

Girlpower

Temaet er girlpower og de smykker jeg bidrager med, vil på en eller anden måde handle om det at stå fast. Stå fast ved den du er, som kvinde, som person og individ. For det er ligegyldigt hvilket køn du er, det vigtigste er at du tør stå fast og være dig selv. Og det kræver somme tider stor mængde power. Mit budskab bliver fortalt gennem analogien mellem blomsten og bien. Hvordan det helt konkret udarter sig, må du komme til udstillingen i Børkop for at se.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

unik og personlig guldring med evighedstegn og blade hele vejen rundt

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Og hvad laver jeg som Guldsmed Alice? Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv klogere

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Tak for din tilmelding

X