Corona virus og dine smykker.

af | jan 23, 2021 | Smykker

På nuværende tidspunkt er vi alle godt klar over hvor vigtig håndhygiejnen er. Hvor vigtig det er for at mindske corona virussen i at brede sig. Men har du tænkt over hvad det gør ved dine fingerringe? Og er dine hænder helt rene når du går med dine ringe?

 

 Jeg anbefaler altid, at man tager sine ringe af når man vasker hænder. Særligt hvis man har ringe med perler, opaler eller rav. De kan godt blive beskadiget af det. Får du ikke skyllet sæben ordendeligt af, kan det have en betydning for din hud. Måske kan du reagere med udslet.

Noget andet er, at hvis man ikke renser selve ringene for snavs er de fyldt med bakterier. Måske også corona virussen. Derfor vil jeg anbefale, at du får renset dine ringe grundigt og måske ikke går så meget med dem i øjeblikket. Er du usikker på hvordan du skal rense dine ringe kan du altid få dem renset hos mig eller din lokale guldsmed.

Har du ringe med sten i, kan du samtidig få tjekket om de sidder som de skal og få tjekket fatningernes holdbarhed. Det anbefaler jeg, at man gør en gang om året.

Husk derfor at tage dine ringe af når du vasker hænder og måske lad dem i øjeblikket blive liggende i skuffen. Gå i stedet med alle dine andre smykker og nyd dem.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv