Stor nyhed

af | feb 24, 2021 | Smykker

I de sidste mange uger har jeg knoklet med at lave mange nye smykker og de forhandles nu hos Danmark & Norden i Vejle. Danmark & Norden er en skøn butik som rummer et stort udvalg af kunsthåndværk af lokale kunstnere og kunsthåndværkere. Derfor er jeg noget beæret over at være imellem så meget fin kunsthåndværk. Anette som ejer butikken er meget passioneret og engageret. Vi glæder os begge to til et spændende samarbejde.

Jeg har lavet rigtig mange fine smykker og de er ikke alle blevet lagt op i min etsy shop endnu, men de er tilgengæld at finde i Danmark & Norden. Faktisk så er der også enkelte unikasmykker, som kun kan købes her. Derfor vil jeg anbefale jer at besøge butikken.

Mor&Barn vedhæng


Et af de smykker jeg har arbejdet på et stykke tid er et nyt Mor&Barn vedhæng, som er lavet med inspiration i Livetstræ. På instagram og facebook viste jeg forskellige skitser til et Mor&Barn smykke, hvor jeg spurgte mine følgere hvilket de bedst kunne lide. Det var utrolig spændende at læse mine følgeres tanker til Mor&Barn smykket. Jeg er super tilfreds med resultatet og det er blevet taget rigtig godt imod. Det kan købes hos Danmark & Norden og kommer snart i min etsy shop.

Regnbuearmbånd


Det har været en ganske særlig stemning i forbindelse med corona pandemien. Noget trykket og nærmest angst. Til gengæld er der også en modbevægelse, hvor folk med iver skaber glæde og optimisme. Særligt på instagram har sætningen #detblivergodtigen, sat fokus på, at vi kommer på anden side og at det bliver godt igen. Og selvfølgelig skabes optismismen og håbet med masser af farver og i den forbindelse er regnbuen nærmest blevet til symbolet for #detblivergodtigen.

Det har påvirket mig meget og det viser også bare hvor vigtigt er for os at udtrykket os kunstnerisk. Jeg har ladet mig inspirere af alt det og lavet et regnbuearmbånd, hvor regnbuen dannes af lilla ametyst, blå apatit, grøn aventurin, gul jade, orange aventurin og rød granat. Det er super enkelt og alligevel meget dekorativt. Det kan købes i min webshop og hos Danmark & Norden.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv