Nye smykker i shoppen

af | mar 2, 2021 | Smykker | 0 Kommentarer

Det har været en turbolent marts måned, hvor Danmark blev lukket ned pga. coronasmitten. På trods af det, har jeg også haft lidt tid til at lave nye smykker, som er klar til salg.

En af mine meget store inspirationskilder er naturen, hvilket man også kan se i mine smykker. De øverste ringe er lavet i sølv, hvor jeg har loddet sølvkugler på. Jeg har savet nogle riller i nogle af kuglerne. Det fik mig til at tænke på små blomsterknobber.

Derfor kalder jeg ringene for Forårsringe. Ingen af ringene laves ens, det vil sige, at hver af ringene er unikke i sig selv. Det ser også super godt ud at sætte flere af ringene sammen.

Foruden ringene har jeg også lavet søde små mini høstanemone øreringe. Jeg har masser af høstanemoner i min have, både hvide og lyserøse. Med inspiration i dem har jeg lavet mini høstanemone ørestikkere. Jeg har lavet nogle der er oxideret. Der er også mulighed for at få isat små sten i kernen af blomsterne.

Disse smykker og alle mine andre smykker sælges i min webshop

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

unik og personlig guldring med evighedstegn og blade hele vejen rundt

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Og hvad laver jeg som Guldsmed Alice? Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv klogere

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Tak for din tilmelding

X