Bæredygtighed

af | mar 3, 2021 | Smykker

Jeg har fået mine nye smykkeæsker hjem. Dem har jeg bestilt i bæredytige materialer og når du bestiller smykker fra mig online eller et specialopgave jeg skal sende til dig med posten, ønsker jeg at give en ganske særlig oplevelse. Nemlig at det ser lækkert og indbydende ud. Jeg har også en lille hemmelig gave som jeg sender med. Alt for at vise, hvor taknemlig jeg er for, at netop du har købt et eller flere smykker af mig. Du skal vide at det betyder rigtig meget for mig.

Smykkeæsker og forsendelses materialer i miljøvenlig materialer. Alt sammen er også dansk produceret.

Den bæredygtige tanke gang fylder meget og er også blevet mere styrket af corona pandemien som er overalt på jorden. Vi skal passe godt på naturen og det er ikke rart, at vi ødelægger naturen for at udvinde de materialer vi har brug for.

Jeg arbejde dagligt med guld, både nyt, men også gammelt guld, Jeg kan rigtig godt lide tanken om at genanvende gammelt guld, for netop ikke at tære på naturen ressourcer. Det her gamle guld, det gemmer også på nogle rigtig gode historier fra kundernes side. Det kan nogle gange være en hel livshistorie. Men det ligger måske bare der i skuffen og bliver ikke længere brugt. Men du kan ikke nænne at komme af med det. Der er simpelthen for mange minder i disse guldsmykker. Du har måske en ring du ikke længere kan passe i bunken af dine gamle guld smykker. Men ved du hvad, den kan laves større eller mindre. Måske kunne det også være ide at smelte det om til et nyt smykke du kan give videre i arv i familien. Der er rigtig mange muligheder i at genanvende dit gamle guld. Jeg står klar til en uforpligtende snak om dit gamle guld, hvilke muligheder der er og hjælpe dig med at finde frem til hvad den rigtige løsning er for dig. Kontakt mig her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv