Kundemøder på Sjælland

af | dec 16, 2023 | Smykker

D. 24 januar kommer jeg til Sjælland , hvor jeg skal besøge nogle forhandlere. Men jeg afholder også kundemøder. Du har derfor mulighed for at booke et møde med mig, så du kan få realiseret din smykkedrøm.

Jeg har følgende tid ledig og det er først til mølle princip

kl. 17 til 17.45

Det foregår på Soho, Flæsketorvet 68, København.

Til et designmøde kan vi snakke om et smykke du ønsker at få speciallavet og det kan f.eks. være af dine gamle arveguld smykker. Det kan være du ønsker et smykke til dig selv eller at du og din partner ønsker at få designet jeres personlige og unikke vielsesringe.

Til desigmødet snakker vi om designet af det ønskede smykke. For det meste kan jeg komme med pris med det samme, men nogle gange skal jeg først undersøge nogle priser. Det kunne f.eks. være at jeg først skal skaffe en speciel ædelsten du ønsker i smykket.

Jeg glæder mig til at høre om dine smykkedrømme og hjælpe dig med at realisere dem.

kollektion af vielsesringe, hvor du og din partner selv kan være med til at designe jeres drømmeringe

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv