Kundeaften d. 29 november

af | nov 16, 2023 | Kundearrangement, Smykkeudstillinger

Fik du ikke set udstillingen Carats & Cocktails, hvor min ring Ambi var udstillet på champagne baren Balthazar på d’Angleterre, så har du nu muligheden for at se ringen på mit værksted.

Onsdag d. 29 november afholder jeg et særlig kundearrangement, hvor du kan komme med på værkstedet og se samt prøve ringen.

Min cocktailring er lavet med inspiration fra drinken Downtown Abbey og den drink vil jeg derfor servere som velkomsdrink. Desuden vil alle mine smykker være udstillet, så du får muligheden for at finde en unik julegave. Hvis jeg når at blive færdig vil du som en af de første få min nye kollektion at se og få mulighed for som en af de første at købe mine nye smykker som handler om Øjne.

Jeg har plads til 8 deltagere og du skal tilmelde dig senest mandag d. 27 november. Pt. er der 7 ledige pladser. Så skynd dig med at tilmelde mig.

Arrangementet er gratis

Program:

kl. 19.30 Start med Downtown Abbey drinken som velkomstdrink
kl. 19.45 Vil jeg tale om inspirationen til min cocktailring
kl. 20 Shop nu bare løs 🙂 samt vil der være lidt snack, kaffe og the.
 

I forbindelse med udstillingen er der også udgivet et udstillingskatalog, de er allerede ved at være revet væk fra hylderne. Er du interesseret i at købe et af dem, koster de 95 kr. og det vil være en god ide at bestille den på forhånd, så jeg har dem klar til kundeaftenen.


Tilmeld dig senest d. 27 november ved kontakte mig her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv