Fra vielsesring til personlig vedhæng

af | jan 16, 2022 | Nyt af gammelt, Vedhæng

Har du arvet en gammel vielsesring fra en i familien? Men du kan ikke passe den og du synes måske også den er lidt kedelig.

gamle smykker der trænger til nyt liv

Istedet for at have den liggende i skuffen til ingen verdens nytte, kan du genanvende ringen og få lavet et fint hjertevedhæng ud af det. Vedhænget bliver savet op og bukket til et hjerte og loddet sammen igen.

På den måde bevares den gravering som er inden i ringen og har ringen en særlig overflade, kan denne også bevares. Faktisk så bliver hvert af disse smykker også unikke og personlige, for du kan nemlig selv vælge hvordan hjertet skal formes og se ud.

Graveringen inden i ringen kan bevares
Ringens overflade eller mønster kan også bevares

Hvordan skal dit hjertevedhæng se ud?

Du kan vælge at få den lavet som på billedet, hvor den svejer og ophænget er på det ene hjertebue, så vedhænget hænger skævt. Men du kan også vælge at få den lavet, så den er mere aflang eller som et symetrisk hjerte. Har du to ringe, kan der også lavet to hjerter der sidder inden i hinanden eller sættes sammen så de bliver til et stort hjerte. Mulighederne er mange. Derfor bliver ingen af dem ens og derved også personlige.

Jeg lave ofte disse smykker til konfirmationsgave. Det har nemlig en særlig betydning at kunne give arveguld videre i familie, hvor det får en ny funktion som hverdagssmykke til konfirmanden. På den måde er bedste forældre alligevel med, selvom de ikke længere er tilstede.

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig for et uforpligtende designforslag til redesigning af dine gamle guldsmykker.

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og blive opdateret med kundeopgaver af denne type.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv