Jeg kommer til Sjælland

af | mar 19, 2022 | Designmarked, kunsthåndværkermarked, Smykker, Smykkeudstillinger, Udstilling, Vielsesringe

Til april kommer jeg til Sjælland hele to gange. JUBII 🙂

For jeg skal nemlig deltage i to designmarkeder. Til begge designmarkeder tager jeg mine smykker med og til den ene måske mit arbejdsbord. Smykkerne vil være direkte til salg, så du får en unik chance for at prøve og se mine smykker inden du køber dem.

The Creative Mind Experience

Det første er The Creative Mind Experience d. 9 og 10. april. Det foregår i Øsknehallen i København fra kl 11 til 18 om lørdagen og fra 11 til 17 om søndagen. Du køber din billet her.

The Creative Mind Experience er til Danmarks største sanseoplevelse, hvor kun fantasien der sætter grænser.  Du kommer til at opleve en helt unik sammensætning af kunstnere, designere, kokke, musikere og bryggere som vil fortælle deres historier og indvie dig i processerne bag deres arbejde ved at præsenterer deres personlige håndværk. 

Musicon Designmarked

Musicon er et nyt designmarked der afvikles i Roskildes nye kulturelle bydel. Det sker d. 23 og 24 april, hvor hallerne fyldes med kunsthåndværk, boliginteriør, tekstil, møbler, platakter og smykker.

Det starter kl. 11 til 17 lørdag og 10 til 16 søndag og der er fri adgang.

Adressen er : Hal 9, Lydmuren 6, 4000 Roskilde. Hallen ligger ved siden af RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur.

Du kan læse mere om Musicon og hvem der ellers deltager her.

Designmøde 8. april

I forbindelse med The Creative Mind Experiece, afholder jeg om fredagen d. 8 april designmøder i The SOHO i København V. Jeg har tre designmøder ledige fra kl. 12.45 og frem til kl. 15.45. Hvis du kunne tænke dig et designmøde med, hvor vi får os en snak om dit nye drømmesmykke eller vielsesringe, så skynd dig at book et møde. Det er først til Mølle princip.

Jeg tager hele min kollektion af vielsesringe med og min stensamling, så kan vi tale ud fra det. Du kan også tage dine gale arveguldsmykker med, hvis du ønsker at få lavet et nyt smykke eller vielsesrige af det. Så kigger jeg det hele igennem og jeg kommer et uforpligtende skitse og prisforslag til dig.

Du booker et møde med mig ved kontakte mig her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv