Ferieminde vedhæng

af | aug 10, 2021 | Smykker, Vedhæng

Ferie har fået en ny betydning nu hvor corona pandemien har gjort at mange af os har haft vores sommerferie hjemme i Danmark. Vi har genopdaget hvor smukt vores land er og virkelig nydt den. Vi har nydt samværet og fået mange dejlig minder om en skøn sommer i Danmark. Vi tager mange billeder for at minde os om vores ferie. Vi køber måske og nogle suvebirs. Men her kommer jeg med et personligt forslag til et evigt ferieminde.

Nyt vedhæng

Jeg har lavet et nyt vedhæng, som jeg kalder ferieminde vedhæng. For noget af det som jeg har gjort en del af i min ferie, er at plukke blomster ude i naturen – vejkantsblomster, ukrudtsblomster og pluk selv blomster. Motivet på mit ferieminde vedhæng er en vild gulerod (ja, det er den her vejkantsblomst), som repræsenterer mit ferieminde.

Forgyldt rundt vedhæng med motiv af en ukrudtsplante gul gulerod.

Du kan også bestille et vedhæng med dit ferieminde motiv. Du kontakter mig og fortæller hvilket motiv du kunne tænke dig. Jeg laver nogle skitser til dig. Godkender du det, overfører jeg motivet til dit vedhæng. På den måde får du et unikt og personligt smykke, hvor du selv har haft en medindflydelse på udseendet af det.

forgyldt vedhæng hvor du selv kan vælge hvad dit motiv skal være. Et evigt minde om en dejlig ferie

For at nævne nogle forslag til motiver har jeg samlet en række iconer, som ville være oplagte at bruge på et ferieminde vedhæng. Mulighederne er mange. Selve vedhængene kan sættes sammen med dine favorit halskæder i forskellige længder. Eller du kan give et ferieminde vedhæng til en af dem du har været på ferie med.

motiver til ferieminde vedhæng

Det kan laves i sølv, forgyldt sølv og 14 kt. samt 18 kt. guld.

550 kr. i sølv
650 kr. i forgyldt sølv
1.950 kr. i 14 kt guld
2.500 kr. i 18 kt. guld

Hvilket motiv skal der være på dit ferieminde vedhæng?

Kontakt mig her, hvis du ønsker at vide mere eller få et ufotpligtende tilbud på dit personlige ferieminde vedhæng.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv