Orkide vedhæng

2.000,00 kr

Unik håndlavet orkide vedhæng i sølv. Vedhænget er lavet i begrænset antal og dette er nr. 2. Vedhænget måler 14mm x 14,3mm.

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

I min smykkeferie af orkide smykker, har jeg også lavet denne fine vedhæng i sølv. De er alle lavet med inspiration fra orkide og disse orkide smykker er mine fortolkning af de utrolig smukke, eksotiske og skulpturelle blomster.

Denne vedhæng er håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle, hvor hver del af orkideblomsten er savet ud i hånden og loddet sammen. Derfor kan der forekomme små forskelle mellem hver blomst. Vedhænget er lavet i sølv og måler 14mm x 14,3mm.

I øjeblikket har jeg kun denne ene på lager og er nummeret med nr. 2 på bagsiden. Jeg laver vedhængene i begrænset antal og når jeg op på nr. 10 laver jeg ikke flere i denne størrelse eller udgave.

Det sølv jeg arbejder med er 80 % genanvendt og det vil sige, at det firma jeg køber mit sølv fra, selv kører til et firma i Tyskland med opkøbt sølv og guld, afleverer det og får det smeltet og raffineret. Det vil sige, at det bliver legeret til nyt sølv og guld. Derved er mine smykker 80 % bæredygtig.

Har du gamle guldsmykker i gemmerner er det også muligt at få det omsmeltet og lave et vedhæng som minder om denne. Kontakt mig for at høre mere. Der er også muligt at få isat funklende diamanter i kernen af orkideblomsten.

Ud over dette vedhæng har jeg også et par mini orkide ørestikkere og et par orkide ørebøjler på webshoppen.

Yderligere information

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Materiale

Sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orkide vedhæng”
X
0
    0
    Din Kurv