Mini orkide ørestikkere

1.550,00 kr

Mini orkide ørestikkere i sølv. De er håndlavet og lavet i begrænset antal. Hver orkide par er nummeret på bagsiden. De måler 8mm x 2,5mm.

Læs mere om orkide ørestikkerne længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Disse ørestikkere er lavet med inspiration fra orkide blomster. De er min fortolkning af de smukke blomster fra orkideplanten. De er håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle, hvor hver del af orkide blomsten er savet ud i hånden og loddet sammen.

Disse er mini udgaven og er lavet som ørestikkere. De kan bruges i de dine første huller, men de ser også flotte ud i dine ekstra huller op af øret. De måler 8mm x 2,5mm. Jeg har lavet flere smykker med orkideer og jeg har i øjeblikket disse ørebøjler. Ved ørebøjlerne er der mulighed for at sætte chams og tillægskæder på. På disse mini orkide ørestikkere er det også muligt at sætte tillægskæder bagpå, så får du flere kombinations muligheder. Desuden har jeg også lavet et fin lille orkidevedhæng, som du også kan købe her på webshoppen.

Disse ørestikkere bliver lavet i en lille produktion af 10 par. Dette er par nr. 2. Når disse er solgt, laver jeg nr. 4 for par nr. 3 er nemlig solgt. Når jeg når op til par nummer 10, så laver jeg ikke flere mini orkide ørestikkere i denne størrelse. Derfor er hver af orkide ørestikkerne også unikke og bliver på bagsiden nummeret.

Det sølv jeg arbejder med er 80 % genanvendt og det vil sige, at det firma jeg køber mit sølv fra, selv kører til et firma i Tyskland med opkøbt sølv og guld, afleverer det og får det smeltet og raffineret. Det vil sige, at det bliver legeret til nyt sølv og guld. Derved er mine smykker 80 % bæredygtig.

Har du gamle guldsmykker i gemmerner er det også muligt at få det omsmeltet og lave ørestikkere som minder om disse. Kontakt mig for at høre mere.

 

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini orkide ørestikkere”
X
0
    0
    Din Kurv