Lærkegren øreringe med kæde forgyldt sølv

1.349,00 kr

Unikke forgyldte sølv øreringe lavet med inspiration fra lærketræer. Kæden monteres bag på øreflippen på ørestikken, som giver et unikt og smart udtryk.

Mål: Selve grenen måler 19 mm lang og ca. 1,3 mm tyk. Kæden er er ca. 86 mm lang. Kæde er en rund anker 25 (trådtykkelse 0,25 mm)

Læs mere om øreringene længere nede.

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Skønne lange lærkegrens øreringe lavet i forgyldt sølv og med en lang kæde, som monteres bag på ørestikken. Det ser nemlig så smart ud. De er lavet med inspiration fra lærketræer om vinteren, hvor grenene står bar for nåle, men fyldt med knobber. De små kugler på grenen repræsenterer knobberne fra lærkegrenene. Grenen er fræset med en grov overflade for at ligne barken på lærkegrene.

Mange af mine smykker er lavet med inspiration fra naturen af. Der er så mange former og udtryk i naturen, som jeg synes er så æstetisk smukke og som jeg arbejder med i mine smykker. Det er tanken om at noget småt kan gro og udvikle sig, også selvom verden omkring er barsk. Naturen bryder igennem også selvom der er asfalt, eller at vi mennesker prøver at forme naturen som vi ønsker det.

Mål: Selve grenen måler 19 mm lang og ca. 1,3 mm tyk. Kæden er er ca. 86 mm lang. Kæde er en rund anker 25 (trådtykkelse 0,25 mm)

Jeg har lavet forskellige udgaver af disse øreringe. Jeg har bl.a. lavet nogle i sølv og med granter på, et par i sølv med 14 kt. guldkugler. Samt de øreringe jeg startede med at lave i denne serie er lavet i oxideret sølv med 14 kt. guldkugler. Du finder dem her i min webshop Lærkegren øreringe 

Derudover har jeg også lavet earclimbers med lærkegrene og disse kan fint sættes i nummer to hul på øret, så den går op af øret. Det ser nemlig super smart ud. Dem finder du her i min webshop.

Disse øreringe kan også laves i 14 kt. guld og vil koste 4.500 kr. Der kan også isættes diamanter eller andre ædelstene.

 

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Forgyldt sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lærkegren øreringe med kæde forgyldt sølv”
X
0
    0
    Din Kurv