Lærkegren earclimber forgyldt sølv

650,00 kr

Unik earclimber ørebøjle lavet i forgyldt sølv. Den er lavet med inspiration fra lærketræer. Det er et solo smykke og passer til højre øre. Den er ca. 21,8 mm lang.

Læs mere om smykket længere nede.

*Bemærk at dette er et solo smykke og sælges ikke som par.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Super smarte earclimber, som er ørebøjler der går op af øret. Denne earclimber er lavet i forgyldt sølv og med inspiration fra grenene på lærketræer.

Selve grenen er 21,8 mm lang og ca. 1,3 mm tyk. Den er fræset med en grov overflade og kuglerne varierer i forskellige størrelser. Den måde den er buet på, gør at den passer til højre øre. Ønsker du en magen til men som passer til venstre øre, skal du kontakte mig for at bestille det.

Dette er et solo earclimbers og er et unika smykke, for der er ikke lavet en magen til, men jeg har forskellige variationer af den.

Der er altid mulighed for at få isat smukke sten i kuglerne og det kan være diamater eller farvede ædelstene som safirer, turmaliner spineler og m.m. Priser starter fra 250 kr. pr . sten.

Yderligere information

Kategori

Ørebøjler, Øreringe

Materiale

Forgyldt sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lærkegren earclimber forgyldt sølv”
X
0
    0
    Din Kurv