Sådan renser du dine smykker selv

af | jul 26, 2022 | Smykkepleje

Du er bare så glad for dine smykker og du går med dem hver dag. Men efter tid, så synes du måske at smykkerne begynder at se lidt matte ud og der sidder også lidt snavs på dine smykker.

Her i filmklippet kan du se, hvor du skånsomt selv kan rense dine smykker.

Du skal bruge lunken vand med lidt opvaskesæbe i, en blød tandbørste, viskestykke til at tørre med. Du dybber smykket ned i det lunkne vand og børster forsigtigt med tandbørsten over det hele. Under ædelstene kan der særligt være lidt fedt og snavs. Samt på øreringene bagmekanikker. Når du har renset smykkerne, tørrer du det forsigtigt med viskestykke eller køkkenrulle. Du kan også med fordel tørre dine smykker med din føntørrer. Du vil hurtigt se, at dine smykker med ædelstene pludselig vil skinne flot igen.

Pudseklud

For at give dine smykker lidt ekstra glans, kan du pudse blidt dine smykker med en smykke pudseklud. Når du køber et smykke af mig eller får speciallavet smykke hos mig, får du en lille pudseklud med, som du ser i filmklippet. Med den kan du give dine smykker den mistede glans igen. Smykkerne vil nemlig med tiden blive lidt matte i det. pudsekluden fjerner dog ikke ridser eller mærker. Du skal heller ikke bruge en pudseklud på forgyldte eller oxiderede smykker. Gør du det, vil overfladen hurtigt blive slidt af. En forgyldt overflade holder desvære ikke for evigt. Men det kan altid forgyldes igen. Og det kan jeg også hjælpe dig med.

I dette indlæg kan du også læse hvordan du passer godt på dine smykker: Smykkepleje. Lykkedes det dig slet ikke at få dine smykke renset tilfredsstillende, så kontakt mig, så skal jeg nok rense dine smykker for dig. En tur i ultralydrenser kan nemlig gøre store underværker for dine smykker. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og du få en mail næste gang jeg har et nyttigt tip til dig.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv