Hvor længe holder en overflade?

af | apr 21, 2021 | Smykker, Vielsesringe

Et af de spørgsmål jeg oftest får er, hvor længe en overflade holder. Det er ikke altid nemt at svare på, for det kommer nemlig an på, hvordan du bruger dine smykker, samt hvilken overflade der er tale om.

oversigt over forskellige overflader til viesesringe i guld.

For det meste får jeg spørgsmålet, når jeg holder designmødet med kunderne om deres vielsesringe. Jeg er ærlig, jeg siger det som det er. For en overflade holder ikke for evigt. En blank overflade vil blive ridset med tiden og se mere mat ud. En matteret overflade vil med tiden se mere blank ud. Men jo grovere en overflade er, jo længere tid går der, før den vil blive slidt ned. Men efter ti år vil den måske være slidt helt væk.

Samtidig vil jeg også komme med nogle anbefalinger til, hvordan du kan passe godt på dine smykker, så overfladen ikke slides ned så hurtigt. Et af de vigtigste råd, jeg kan give dig, er at tage dine ringe af, når du laver havearbejde og murearbejde. Det er nok det som slider dine ringe allermest.

Jeg anbefaler også at du skal tage dine ringe af generelt ved hård fysisk arbejde og i bad. Undgå at sove med ringe og smykker generelt. Jeg plejer at sige, at man skal tage sine smykker på som det sidste lige inden man går ud af døren og tage dem af når man kommer hjem.

Bliver ens ringe eller andre smykker slidte i overfladen, er det muligt at få denne genskabt. En blank ring eller vedhæng kan blive poleret helt blank igen og en matteret overflade, kan nemt matteres igen. Jeg anbefaler dog ikke, at du får genskabt overflade på dine smykker hvert år. For hver gang der gøres noget ved dine smykker, fjernes også noget af materialet. Men trænger dine smykker til en genopfriskning, står jeg klar til at hjælpe dig. Kontakt mig endelig. Du kan også læse mere om mine vielsesringe her, hvis det skulle have din interesse.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv