Carats & Cocktail udstilling

af | sep 21, 2023 | Ringe, Smykkeudstillinger, Udstilling

Jamen altså, hvor fedt er det ik lige, at jeg er blevet inviteret med på en virkelig spændende smykkeudstilling. Vi er ca. 30 guldsmede som er indbudt og vi har hver især fået tildelt en cocktaildrink. Udfra cocktail-drinken har vi fået til opgave at lave en cocktail ring, hvor en af kravene er, at centerstenen skal have farven af den tildelte drink og være minimum 10ct.

10ct er altså en stor sten synes jeg.

Selvfølgelig tager jeg imod denne udfordring 🙂

Jeg har fået tildelt drinken Downtown Abbey. En drink som indeholder passionsfrugt purre, champagne, vodka, lemon og lakridssirup. På grund af passionsfrugt-purre’en så er hovedfarven i min drink en dyb og intens gul farve. Og fordi der kommes champagne i drinken, så kommer der et hvidt eller råhvidt skum i overfladen. Så min ring indeholder en gul sten med hvide perler og diamanter rundt langs kanten.

Du kan se min cocktailring på udstillingen Carats & Cocktail på D’angleterres champagnebar Balthazar. Udstillingen kan ses i baren åbningstid.

forsiden til udstillingskataloget til udstillingen Carats & Cocktail
Forsiden til udstillingskatalog
Guldsmed Alice med cocktail drinken Downtwn Abbey i hånden
Mit forsøg på at lave den tildelte drink.
proces billede af cocktailring til udstillingen Carats & Cocktail
Proces billede af min cocktailring

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv