Åben guldsmedeværksted

af | dec 2, 2021 | Åbningstider, Smykker

guldsmedeværkstedet er åben for besøg d. 12 december fra 13 til 16

Jeg arbejder på mit guldsmedeværksted i mit private hjem. Derfor har jeg ikke normale butiksåbningstider. Du kan dog altid ringe og høre om jeg er der og så kan du komme forbi.

Men i anledning af julemåneden vil jeg gerne invitere til julehygge og holde åben værksted d. 12 december fra 13 til 16. Jeg vil udstille alle mine smykker i mit showroom og du kan rigtig komme ind og se mit værksted med all mit guldsmedeværktøj. Der er mulighed for at købe mine smykker og jeg tager imod Mobile Pay og kontanter.

Det kan også være du godt kunne tænke dig at få en snak om et nyt drømmesmykke til dig.

Jeg vil byde på pebernødder, gløgg, the og kaffe og hvaf skabet ellers byder på 🙂

Husk mundbind

Ses vi?

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv