Soft Rock vielsesringe

16.450,00 kr

Vielsesringe med strandsten er for jer som elsker at gå ved stranden og samle sten. Disse ringe er lige så dejlige bløde, som de bløde strandsten du finder.

Dette er specailfremstillede vielsesringe og der vil derfor være 3 til 4 ugers leverings tid på dem.’

Læs mere om ringene længere nede

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Er du også typen, der elsker at gå ved stranden og samle dejlige bløde sten? Eller samler du de sten med streger eller dem med prikker? Jeg er selv pjattet med at gå ved stranden og finde spændende sten. Det er forskelligt fra gang til gang, hvilke sten det er. Det er hyggeligt at have stenene i lommen, og gå og nusse dem. Ihvertfald de bløde sten. Der er noget meditativ i det. Hvis du har det sådan, er disse vielsesringe med strandsten lige noget for dig.

Det er det, disse vielsesringe er inspireret af. Alle de fine, spændende og bløde sten fra strandture. Det er vielsesringe med strandsten. Det er også derfor, at de hedder Soft Rocks. De enkelte sten ligger på ræd og række og har forskellige former. En sten ligner måske et hjerte. En anden sten ligner måske en bønne. Og lige ved siden af den, som ligner en bønne, er en helt rund sten. Rent symbolsk, kunne det også ligne en mor med et barn. Alt afhængig af, hvor du står i livet, vil du tillægge nogle af stenen en betydning, fordi de for dig ligner noget som er vigtigt for dig.

Vielsesringene, som du ser dem her, er lavet af 14kt. guld med en silkemat overflade. Du kan også bestille dem i 18kt. og i 14 kt. hvidguld. Bestiller i vielsesringene i 14 kt. hvidguld vil de bliver rhodineret. Ønsker I ikke at få dem rhodineret, skal I kontakte mig i forvejen eller skrive det i kommentarfeltet.

Det er muligt at få graveret ringene. Kontakt mig for yderligere indformation.

Der er altid mulighed for at I kan være med til at personliggøre disse vielsesringe. For I kan selv vælge hvilken overflade I ønsker. Det ser nemlig også meget godt ud med en pisket overflade. Der er også mulighed for at få isat diamanter eller farvede ædelstene, som f.eks. safirer, morganit, korund m.m. Har I gamle guld i gemmener, kan disse også genanvendes til at lave disse vielsesringe. I så fald skal I kontakte mig for bestille dette eller for at videre mere om det.

Det er faktisk også sådan at I kan komme med på værkstedet og lave hinandens vielsesringe med netop disse modeller. Her skal i sandstøbe ringene og det kan I læse mere om i dette bloginglæg.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

14 karat guld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soft Rock vielsesringe”
X
0
    0
    Din Kurv