Gren vielsesringe

15.300,00 kr

Vielsesring i sølv med en blank overflade og gren motiv i mat 14 kt. guld. I damemodellen er en diamant 0,15ct. Damemodellen er 4 mm bred og herremodellen er 5mm bred.

👇Læs mere om disse skønne ringe længere nede.

*Bemærk at dette er håndlavede vielsesringe. Der vil derfor være en produktionstid på 3 til 4 uger. Prisen vil variere alt efter ringstørrelse og materialevalg.

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Ønsker du og din partner et par helt specielle vielsesringe, hvor naturen er inddraget i vielsesringene, er disse et rigtig godt bud. For det er nemlig vielsesringe med grenmotiv.

Vielsesringene er lavet med inspiration fra mine gren øreringe, som du kan finde på min webshop. Jeg er nemlig ret vildt med udsavede grene og de små detajler. Det er kontrasterne og silhouet effekten som fascinerer mig. Det giver disse ellers klassiske vielsesringe en tvist og en strejf af romantik og vintage.

Dette sæt er lavet i sølv med guldgrene og damemodellen har en funklende diamant på 0,15ct TW/VVS i en guldfatning. Grene har en let matteret overflade, for give kontrast til den blanke overflade, som selve ringskinen har. Damemodellen er 4mm bred og herremodellen er 5mm bred. De er begge ca. 1,9mm tykke. De afrunder indvendigt, hvilket gør dem behagelige at have på. De kan også bestilles, hvor selve ringskinnen er i rødguld og grenmotivet i hvidguld. Deruover kan de også bestilles, hvor ringene er lavet i hvidguld og grenmotivet i hvidguld.

I kan også sætte jeres eget præg på dem. For I kan vælge en anden overflade, en større eller mindre sten. Måske ønsker du slet ingen sten. Måske ønsker du mange sten. Det kan også være I ønsker ringene i en anden bredde. Kontakt mig endelig, hvor vi sammen kan skabe jeres personlige og unikke vielsesringe. I er velkomne på guldsmedeværksted i Vejle, men jeg kommer også gerne hjem til jer, hvor du og din partner i ro og fred kan se hele min kollektion med vielsesringe. I skal bo inden for 30 min. kørsel fra Vejle. Ellers skal der medregnes kørselstillæg.

Ønsker I at få ringene graveret er dette også muligt. Jeg har forskellige skrifttyper at vælge imellem. Kontakt hvis I ønsker indgravering eller skriv det i kommentarfeltet ved bestilling.

*Bemærk at dette er håndlavede vielsesringe. Der vil derfor være en produktionstid på 3 til 4 uger. Prisen vil variere alt efter ringstørrelse og materialevalg.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

Sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gren vielsesringe”
X
0
    0
    Din Kurv