Hjertevielsesringe

35.300,00 kr

Romantisk håndlavede vielsesringe i 14 kt. guld. Damemodellen har udsavede hjerter hele vejen rundt og herremodellen følger yderkanten af damemodellen.

Læs mere om vielsesringene længere nede.

*Vær opmærksom på at prisen varierer i forhold til hvilket ædelmetal I vælger samt hvilken ringstørrelse I bestiller. Da dette er håndlavede vielsesringe, vil der være en leveringstid på ca. 3 uger.

Ring størrelse - Kvinde model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Hjerter er det ultimative kærlighedssymbol, og hjerter kan have mange forskellige former, ligesom kærligheden kan have forskellige udgaver og former. Dette er mit bud på et sæt vielsesringe med hjerter. Damemodellen er lavet med smukke aflange og lidt skæve hjerter hele vejen rundt. Alle er savet ud et efter et. Derfor vil hver ring jeg laver, være forskellige fra hinanden og derfor er hver af disse ringe unikasmykker. Da der er hjerter hele vejen rundt, har det ingen betydning, at ringen drejer rundt. Der er ingen frontside eller bagsiden.

Herremodelen følger damemodellens yderkant og har samme piskede overflade som damemodellen, for at skabe samhørighed. Begge ringe er afrundede indvendigt, hvilket gør dem behagelige at have på.

Damemodellen er ca. 8,5 mm bred og 1,8 mm tyk.

Herremodellen varierer i bredden hvor top bredden er 8,8 mm bred og 1,8 mm tyk.

Der er mulighed for at personliggøre dette sæt vielsesringe. I kan vælge en anden overflade samt kan i vælge om I ønsker diamanter eller andre ædelsten idat damemodellen. Det kan også være at herremodellen skal se anderledes ud. Måske ønsker partneren en anden model, måske en blank halvrund profil. Mulighederne er mange og I skal endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte mig, for få yderligere informationer eller booke et designmødem, hvor vi sammen kan designe jeres personlige og unikke vielsesringe.

*Vær opmærksom på at prisen varierer i forhold til hvilket ædelmetal I vælger, samt hvilken ringstørrelse I bestiller. Da dette er håndlavede vielsesringe, vil der være en leveringstid på ca. 3 uger.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

14 karat guld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertevielsesringe”

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv