Vielsesringe med Morganit

21.000,00 kr

Klassiske forlovelses- og vielsesringe, som alligevel skiller sig ud, med den lyserøde Morganit. Herremodellen er 4 mm bred, og damemodellen er 2,5 mm bred. De er lavet i 14 kt. guld med en blank overflade.

👇Læs mere om ringene længere nede.

*Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter, hvilket ædelmetal I vælger, samt hvilken størrelse I bestiller ringene i. Dette er håndlavede vielsesringe og der vil derfor være en leveringstid på ca. 3 uger.

Ring størrelse - Kvinde model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Klassiske vielsesringe som alligevel skiller sig ud, for i damemodellen er der nemlig en smuk, lyserød Morganit. Morganit er en kærlighedsten, og bliver ofte også brugt i forbindelse med forlovelsesringe. Derfor kan dette sæt også fungere som forlovelsesringe, men også som vielsesringe. Ønsker I ikke at investere i vielsesringe efterfølgende, er det oplagt at bruge forlovelsesesringene som vielsesringe også.

Dette sæt består af en damering, hvor ringskinnen er 2,5 mm bred og 1,8 mm tyk. Morganitten er i en kassefatning, med et udvendigt mål på 5,2 mm i diameter og 3,8 mm i højden. Herreringen består af en 4 mm bred ringskinne og 1,8 mm tyk, som er afrundet invendigt, hvilket gør den behagelig at have på. Begge ringe har en blank overflade.

Er I vilde med disse ringe, men tænker at I ønsker en anden farve ædelsten, eller en anden overflade, skal I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte mig. Ved et designmøde kan vi sammen skabe jeres forlovelses- og vielsesringe.

*Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter hvilket ædelmetal I vælger samt hvilken størrelse I bestiller ringene i. Dette er håndlavede ringe, og der vil derfor være en leveringstid på ca. 3 uger.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

14 karat guld

Sten

Morganit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vielsesringe med Morganit”

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv