Vielsesringe med Morganit

Klassiske forlovelses- og vielsesringe, som alligevel skiller sig ud, med den lyserøde Morganit. Herremodellen er 4 mm bred, og damemodellen er 2,5 mm bred. De er lavet i 14 kt. guld med en blank overflade.

Læs mere om ringene længere nede.

*Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter, hvilket ædelmetal I vælger, samt hvilken størrelse I bestiller ringene i. Dette er håndlavede vielsesringe og der vil derfor være en leveringstid på ca. 3 uger.

14.950.00 kr

Vælg ædelmetal *

Ring størrelse – Kvinde model *

Ring størrelse – Herre model *

Produkt pris
Ekstra valg total:
Ordretotal:

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Varenummer (SKU): Morganit01 Kategorier: , , Tag:

Klassiske vielsesringe som alligevel skiller sig ud, for i damemodellen er der nemlig en smuk, lyserød Morganit. Morganit er en kærlighedsten, og bliver ofte også brugt i forbindelse med forlovelsesringe. Derfor kan dette sæt også fungere som forlovelsesringe. Ønsker I ikke at investere i vielsesringe efterfølgende, er det oplagt at bruge forlovelsesesringene som vielsesringe også.

Dette sæt består af en damering, hvor ringskinnen er 2,5 mm bred og 1,8 mm tyk. Morganitten er i en kassefatning, med et udvendigt mål på 5,2 mm i diameter og 3,8 mm i højden. Herreringen består af en 4 mm bred ringskinne og 1,8 mm tyk, som er afrundet invendigt, hvilket gør den behagelig at have på. Begge ringe har en blank overflade.

Er I vilde med disse ringe, men tænker at I ønsker en anden farve ædelsten, eller en anden overflade, skal I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte mig. Ved et designmøde kan vi sammen skabe jeres forlovelses- og vielsesringe.

*Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter hvilket ædelmetal I vælger samt hvilken størrelse I bestiller ringene i. Dette er håndlavede ringe, og der vil derfor være en leveringstid på ca. 3 uger.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

14 karat guld

Sten

Morganit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vielsesringe med Morganit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X
    0
    Din Kurv
      Beregn forsendelse