Snerle halskæde

3.000,00 kr

Snerlehalskæde i sølv med 0,40 rund anker kæde der kan justeres fra 34cm til 38cm, som gør at den sidder smart som choker på halsen. Smykket er prydet med små skud af tahiti keshi perler og i midten af snerle blomsten med silkemat overflade er en fin lille hvid ferskvandsperle. Vedhængsdelen er ca. 40,3mm x 15mm

Dette er et unikasmykke og det vil sige at jeg laver kun dette ene smykke i denne størrelse.

👇Læs mere om smykke længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Denne unikke snerlehalskæde er en hyldest til naturens rå skønhed og udholdenhed. Snerlen, ofte betragtet som ukrudt, symboliserer styrke og evnen til at blomstre i de mest uventede omgivelser. Halskæden er smukt sammensat med eksklusive Tahiti Keshi perler og delikat ferskvandsperle, der skaber en elegant kontrast mellem det vilde og det sofistikerede. Keshi perlerne er begyndende skud og halssmykket har en udsprunget snerleblomst med en silkemat overflade.

Halskæden er udstyret med en håndlavet S-lås i sølv, som gør det muligt at justere længden fra 34cm til 38cm. Det er meningen at den skal hænge som en choker oppe ved halsen. Bær denne halskæde som en påmindelse om at finde skønheden i det oversete og værdsætte den styrke, der ligger i det naturlige og uperfekte.

De Vilde Blomster

Smykket er lavet i min mini smykkeserie med temaet De Vilde Blomster, som en påmindelse om at huske at stoppe op på din vej og nye naturen omkring dig. Særligt at huske at selvom snerlen er en træls plante i din have, der nemt dækker dine egne bede, så har de en fantastiske evne at stile mod det højeste og har virkelig smukke og eksotiske blomster. Jeg prøver at styre snerlerne i min have, men lader også et område være hvor de bare kan få frit spil, fordi jeg er så glad for blomsterne.

Kæden er loddet direkte på vedhænget og er en 0,40 rund ankerkæde. Vedhænget måler ca. 40,3mm x 15mm

Dette er et unika smykke og det vil sige, at jeg har kun lavet denne ene halskæde i denne størrelse. Jeg har dog lavet en anden halskæde med snerle i en mindre udgave. Den finder du her.

Har du gamle arveguldsmykker i gemmerne og ønsker at få dem genanvendt til dit personlige og unikke snerle smykke. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig eller booke en tid til uforpligtende designmøde.

Yderligere information

Kategori

Halskæder

Materiale

Sølv, Tahitiperle, Ferskvandsperle

X
0
    0
    Din Kurv

    Book et designmøde og få en diamant med i prisen!

    Book et designmøde om jeres vielsesringe i uge 37 eller 38, og få en smuk diamant på op til 0.10ct (værdi 3.100 kr.) med i prisen, hvis I bestiller jeres ringe på mødet.

    Gør jeres vielsesringe ekstra unikke og glimtende – helt uden ekstra omkostninger!

    Tilbuddet gælder kun i uge 37 og 38 – book jeres møde i dag!

    BOOK NU