Livetstræ vielsesringe

10.800,00 kr

Sølvringe med guldtræ oven på sølvringene. Sølvringene er pisket i overfladen og guldtræerne er blanke. 7,5mm bredde og 1,8mm tykke. Diamant 0,03ct W/VS.

Det er håndlavede vielsesringe og det vil derfor tage mig 4 til 6 uger at producere vielsesringene.

Læs mere om ringene længere nede.

*Prisen varierer efter ring størrelse og hvilken kombination af ædelmetal I vælger.

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:

Unikke vielsesringe, hvor der på hver ringmodel er et halvt træ, som til sammen giver et helt livstræ. For som ægtepar, føler vi os for det meste først hele, når vi står side om side sammen. Livets træ har en meget stærk symbolik, som går på tværs af forskellige kulturer og trosretninger. Livets træ er symbolet på livet og forbinder jord og himmel. Det kan også bære den betydning, at som ægtefolk står I solidt med rodværket og smukt forgrener I jer og skaber jeres familie i trækronen. Jeg tillægger livets træ den betydning af samhørighed og livets urkraft.

Som de ses her, er selve ringene lavet i sølv med en pisket og let ridset overflade. Livetstræ er savet ud i guld og loddet oven på ringen. Selve ringen har en pisket og ridset overflade. På damemodellen er der isat en diamant på 0,03ct. ca. 2mm i diameter, som på sin vis ligner en måne eller en stjerne på himlen. Ringene er 7,5mm brede og 1,8mm tykke.

Ringene kan også laves i hvidguld med træet i rødguld, eller omvendt hvor ringene er lavet i rødguld og træet i hvidguld. Overfladen kan også ændres, så ringene er blanke og træet har struktur. Der er utrolig mange kombinationsmuligheder. Kontakt mig for pris på variationerne.

Da det er håndlavede vielsesringe, tager det ca. 4 til 6 uger for mig at lave dem. Vær derfor i god tid med at bestille jeres vielsesringe.

Yderligere information

Kategori

Ring, Vielsesringe

Materiale

14 karat guld, 14 karat hvidguld, Sølv

Sten

Diamant 0,03ct

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livetstræ vielsesringe”

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv