Mellem Livsblomst ørebøjle – forgyldt

2.699,00 kr

Store fyldige og skulpturelle blomsterøreringe i forgyldt sølv med rund facetteret grå månesten i midten. Kom ud af komfortzonen og gå med de store øreringe du altid har drømt om. Disse Livsblomst ørebøjler er mellem størrelsen. De findes i tre forskellige størrelser. Disse måler 25mm x 18mm og månestenen er 6mm.

Læs mere om smykket længere nede.

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Nogle gange skal det være ekstravagant og stort. Med disse øreringe vil du med garanti skille dig ud fra mængden. For den styrke du har inden i dig skal også stråle fra dig og det vil ske med disse øreringe.

De er lavet med den tanke, at det engang imellem er nødvendig at komme ud af sin komfortzone og kæmpe for det du gerne vil opnå. Den styrke kommer ikke af sig selv. Styrken skal du arbejde med - den skal plejes og udvikles på. Det er en grundlæggende livsmål og derfor kalder jeg disse øreringe "Livsblomster".

De er lavet i forgyldt sterlingsølv og er lavet som ørebøjler, der gør at de føles lette at have på. I midten af blomsterne er rund facetteret grå månesten. Blomsterne har en spændende struktureret overflade, som giver endnu mere dybde til smykket.

Sølvet er lavet af 80 % genanvendt og raffineret sølv. Det vil sige, at det ikke kommer direkte fra en mine et sted i verdenen. Men istedet er det gamle smykker som er omsmeltet, skilt ad og legeret påny. På den måde er disse øreringe lavet af bæredygtig sølv.

De måler ca. 25mm x 18mm. Ørebøjlen er lavet af 1mm tråd. Imidten er en facetteret grå månesten som måler 6mm. Ørebøjlerne er lavet som bøjle for at gøre dem mere mobile at have på, men det giver også den mulighed at der kan sættes charms eller tillægskæder på.

Jeg har lavet en smykkeserie som jeg kalder Livsblomster og disse ørebøjler er blandt denne smykkeserie. I smykkeserien finder du Livsblomster ørebøjlerne i tre forskellige størrelser. Desuden har jeg også lavet en en livblomst-ring, blomsterblade øreringe og et unika smykke broche. Brochen er  lavet i forbindelse med kunstforeningen K72's efterårsudstilling i Børkop 2021, hvor temaer var Girlpower.

Har du gamle guldsmykker i dine gemmer der hjemme, er det også muligt at få det smeltet om og få lavet et par livblomster ørebøjler. Kontakt mig for at vide mere.

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Forgyldt sølv

Sten

Månesten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mellem Livsblomst ørebøjle – forgyldt”
X
0
    0
    Din Kurv