Mellem forgyldt høstanemone ørestik

549,00 kr

Høstanemone ørestik i forgyldt sølv mellem størrelse ca 4,8mm.

*Bemærk at denne ørestik sælges enkeltvis

Læs mere om smykket længere nede.

3 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Jeg har en serie af høstanemone smykker, hvor jeg bl.a. har lavet ørestikkere i tre forskellige størrelser. Denne ørestik er den mellem udgave i forgyldt sølv. Den er lavet i forgyldt sterling sølv og sælges enkeltvis. Ønsker du at købe dem som et par, skal du huske at bestille 2 stk. Jeg har netop valgt at sælge dem enkeltvis til dig som har et ulige antal huller i ørerne og ønsker at skabe et asymmetrisk udtryk. De andre størrelser høstanemoner kan du bruge i dine huller op af øret og have dem på i forløb.

Høstanemone ørestikken er håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle, hvor jeg uden for mit arbejdsvindue har et bed, som er fyldt med høstanemoner. Når de står med fuld flor med deres lange stilke, svajer de med vinden ind mod mit vindue. Nærmest som om de lige skal se hvad jeg arbejder med. Når de nu fylder min hverdag i sommerperioden er det derfor oplagt at jeg har ladet mig inspirere af høstanemonerne.

Ingen af høstanemonerne er lavet ens, de er alle forskellige fra hinanden. Nogle af dem har 5 blomsterblade mens andre har 4 blade. Bladene er heller ikke ens i størrelsen. Derfor er hver af disse høstanemoner små unikasmykker.

De måler ca. 4,8mm og har en lille kugle i midten, hvor der er mulighed for at få isat en diamant eller anden ædelsten i. En ideel gaveide du kan ønske dig af en du holder af. Kontakt mig endelig for at vide mere.

Denne ørestik fås også i sølv og oxideret sølv. Dem finder du også på min webshop. Ønsker du at få lavet høstanemone ørestikkere af dine gamle guldsmykker er det også muligt. Book en tid for få en uforpligtende snak om det.

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Forgyldt sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mellem forgyldt høstanemone ørestik”
X
0
    0
    Din Kurv