Livsblomst ørebøjler

3.549,00 kr

Store fyldige og skulturelle blomsterøreringe i sølv med tre ferskvandsperler i midten. Kom ud af komfortzonen og gå med de store øreringe du altid har drømt om.

👇Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Nogle gange skal det være ekstravagant og stort. Med disse øreringe vil du med garanti skille dig ud fra mængden. For den styrke du har inden i dig skal også stråle fra dig og det vil ske med disse øreringe.

De er lavet lavet med den tanke, at det engang imellem er nødvendig at komme ud af sin komfortzone og kæmpe for det du gerne vil opnå. Den styrke kommer ikke af sig selv. Styrken skal du arbejde med og den skal plejes. Den er en grundlæggende livsmål og derfor kalder jeg disse øreringe "Livsblomster".

De er lavet i sterlingsølv og er lavet som ørebøjler, der gør at de føles lette at have på. I midten af blomsterne er tre fine ferskvandsperler. Blomsterne har en spændende struktureret overflade, som giver endnu mere dybde til smykket.

Sølvet er lavet af 80 % genanvendt og raffineret sølv. Det vil sige, at det ikke kommer direkte fra en mine et sted i verdenen. Men istedet er det gamle smykker som er omsmeltet, skilt ad og legeret påny. På den måde er disse øreringe lavet af bæredygtig sølv.

De måler ca. 27mm x 40mm. Ørebøjlen er lavet af 1mm tråd. Perlerne varierer i størrelsen fra 3,3mm til 4mm. Ørebøjlerne er lavet som bøjle for at gøre dem mere mobile at have på, men det giver også den mulighed at der kan sættes charms eller tillægskæder på.

Jeg har lavet en smykkeserie som jeg kalder Livsblomster og disse ørebøjler er blandt denne smykkeserie. I smykkeserien finder du også en ring, blomsterblade øreringe og et unika smykke broche. De er alle lavet i forbindelse med kunstforeningen K72's efterårsudstilling i Børkop 2021, hvor temaer var Girlpower.

 

Yderligere information

Kategori

Ørebøjler, Øreringe

Materiale

Sølv

Perler

Ferskvandsperle hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livsblomst ørebøjler”
X
0
    0
    Din Kurv