Lille livsblomst ørebøjle

1.749,00 kr

Fyldige og skulpturelle blomsterøreringe i sølv med en ferskvandsperle i midten. De er dejlig lette at have på og med disse øreringe sætter du fokus på dig og din indre styrke. De måler ca. 16mm x 19mm og perlen måler 3,5mm.

👇Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Disse fine livsblomst ørebøjler er lavet i en lille smykkeserie jeg kalder Livsblomster. De er lavet med den tanke, at det engang imellem er nødvendigt at komme ud af sin komfortzone og kæmpe for det du gerne vil opnå. Den styrke kommer ikke af sig selv. Styrken skal du arbejde med - den skal plejes og udvikles på. Den er en grundlæggende livsmål og derfor kalder jeg disse øreringe "Livsblomster".

De er lavet i sterlingsølv og er lavet som ørebøjler, der gør at de føles lette at have på. I midten af blomsterne er en fin lille hvid ferskvandsperle, som måler 3,5mm. Blomsterne har en spændende struktureret overflade, som giver endnu mere dybde til smykket.

Sølvet er lavet af 80 % genanvendt og raffineret sølv. Det vil sige, at det ikke kommer direkte fra en mine et sted i verdenen. Men istedet er det gamle smykker som er omsmeltet, skilt ad og legeret påny. På den måde er disse øreringe lavet af bæredygtig sølv.

De måler ca.16mm x 19mm. Ørebøjlen er lavet af 1mm tråd. Ørebøjlerne er lavet som bøjle for at gøre dem mere mobile at have på, men det giver også den mulighed at der kan sættes charms eller tillægskæder på.

I smykkeserien med disse Livsblomster finder du Livsblomster ørebøjlerne i tre forskellige størrelser. Desuden har jeg også lavet en Livblomst-ring, blomsterblade øreringe og et unika smykke broche. Brochen er lavet i forbindelse med kunstforeningen K72's efterårsudstilling i Børkop 2021, hvor temaer var Girlpower.

Har du gamle guldsmykker i dine gemmer der hjemme, er det også muligt at få det smeltet om og få lavet et par livblomster ørebøjler. Kontakt mig for at vide mere.

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Sølv

Perler

Ferskvandsperle hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille livsblomst ørebøjle”
X
0
    0
    Din Kurv