Cikorie vedhæng

1.750,00 kr

Smuk, unik og håndlavet cikorie vedhæng i sølv. Et smykke fra min serie Vilde Blomster. En smykkeserie der skal minde dig om at stoppe op og nyde naturen. Vedhænget måler ca. 20.5mm i diameter.

*Vedhænget sælges uden kæde

👇Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Dette smukke cikorie vedhæng i sølv er en del af min Vilde blomster smykkeserie, inspireret af naturens egne skatte. Cikorieblomsten, der ofte findes langs vejkanten, symboliserer en påmindelse om at tage en pause, stoppe op, og nyde øjeblikket. Med sin delikate form og klare farver, er cikorieblomsten et symbol på ro og refleksion midt i hverdagens travlhed. Bær dette vedhæng som en daglig påmindelse om at finde skønheden i de små ting og værdsætte naturens stille øjeblikke.

Cikorie planten er faktisk en ret spændende plante. For rødderne fra cikorieplanten er før i tiden blevet brugt som en erstatning eller tilsætning til kaffe i flere hundrede år, især under krigstider, hvor kaffe var en mangelvare. Cikoriekaffe er koffeinfri og har en karakteristisk bitter smag. Samtidig så har cikorie har været brugt i traditionel medicin for sine fordøjelsesfremmende egenskaber. Den indeholder inulin, en form for fiber, der fungerer som en præbiotikum og kan hjælpe med at støtte en sund tarmflora.

Vedhænget er lavet i sølv og måler ca. 20,5mm

*Vedhænget sælges uden kæde

Har du gamle arveguldsmykker i gemmerne og ønsker at få det genanvendt til dit personlige og unikke cikorie vedhæng eller smykke, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig eller booke en tid til et uforpligtende designmøde.

Yderligere information

Kategori

Halskæder

Materiale

Sølv

X
0
    0
    Din Kurv

    Book et designmøde og få en diamant med i prisen!

    Book et designmøde om jeres vielsesringe i uge 37 eller 38, og få en smuk diamant på op til 0.10ct (værdi 3.100 kr.) med i prisen, hvis I bestiller jeres ringe på mødet.

    Gør jeres vielsesringe ekstra unikke og glimtende – helt uden ekstra omkostninger!

    Tilbuddet gælder kun i uge 37 og 38 – book jeres møde i dag!

    BOOK NU