Krøllede øreringe med rustik overflade

1.999,00 kr

Unikke håndlavede krøllede øreringe i sølv med en rustik fræset overflade. Dette er unikasmykke og det vil sige, at det er de eneste jeg lavet med denne overflade og denne form.

Der er mulighed for at du kan sætte charms på øreringe.

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Disse unikke håndlavede øreringe er lavet med inspiration fra ærteblomsternes stilke der krøller og snor sig om andre planter og stativer. De er smukke og finurligt med deres måde de får krøllet deres vej op. Op for at blomstre med deres smukke blomster.

Disse er unikke og jeg har ikke lavet andre med denne form og med denne overflade. Men jeg har et andet par i sølv og et andet par i guld. Men ingen af dem er ens. De er alle forskellige fra hinanden, for ingen af ærteblomsterne er ens i naturen. Lige som vi mennesker også alle er forskellige fra hinanden.

Disse krøllede øreringe er lavet i sølv med en rustik fræset overflade. Selve bøjlen er blank og derfor behagelig at få igennem ørerne. For enden af tråden er en blank sølvkugle, som sætter prikken over i'et. Men faktisk så er kuglen loddet på, for at give dig en ekstra mulighed. Det er at du kan sætte charms eller små vedhæng på ørebøjlerne. Kuglen gør at charmsene ikke falder af. Du kan også finde forskellige charms på min skønne webshop

De er 35mm lang og det breddeste sted er de 11mm. Tråden er ca. 1,3mm tyk og hvor den går igennem hullet i øret er den ca. 0,9mm.

X
0
    0
    Din Kurv