Krøllede øreringe med blå safirer

7.650,00 kr

Unikke håndlavede krøllede øreringe i 14kt. guld med en pisket overflade og smukke lyseblå safirer. Dette er unikasmykke og det vil sige, at jeg kun har dette ene par i guld. Du kan sætte charms eller små vedhæng på øreringene.

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Dette er virkelig et par unikke og smukke øreringe. De er håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle. De er lavet med inspiration fra ærteblomsternes stilke der krøller og snor sig om andre planter og stativer. De er smukke og finurligt med deres måde de får krøllet deres vej op. Op for at blomstre med deres smukke blomster.

Disse er unikke og jeg har ikke lavet andre med denne form og med denne overflade.  Det er også de eneste jeg har lavet i 14kt. guld. Men jeg har også lavet to par i sølv. Men ingen af dem er ens. De er alle forskellige fra hinanden, for ingen af ærteblomsterne er ens i naturen. Lige som vi mennesker også alle er forskellige fra hinanden.

Disse krøllede øreringe er lavet i 14 kt. guld med en pisket overflade. For enden af de krøllede tråde er en fatning med tre grapper, hvor jeg har isat smukke lyseblå naturlige safirer.

Du kan også sætte charms på disse øreringe og skifte ud som det passer dig. Charms me guld ophæng er under udarbejdelse og kommer på webshoppen næste gang jeg laver Smykke Drop.

De måler ca. 24mm lange og ca. 9mm bredde. De er lavet af ca. 1,3mm tråd med en pisket overflade. Safirer er ca. 2,4mm i diameter.

X
0
    0
    Din Kurv