Høstanemone ørestikkere i guld

3.950,00 kr

Skønne og romantiske høstanemone ørestikkere i 14 kt. guld med en diamant i kernen. Disse sælges som par og der er ca. 3 til 4 ugers leveringstid på dem.

Læs mere om smykket længere nede.

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Smukke og romantiske høstanemone ørestikkere i 14 kt. guld med en diamant i kernen. De er lavet med inspiration fra mit bed med høstanemoner jeg har foran mit arbejdsvindue.

Deres stilke bliver høje og i vinden svejer de frem og tilbage. De kommer nogle gange helt tæt på mit vindue, som om de lige skal se hvad det er jeg sidder og laver.

De bliver fremstillet på mit guldsmedeværksted i Vejle og de bliver produceret pr. bestilling. Af den grund kan der være en leveringstid på 3 til 4 uger. Er det en hasteopgave, så venligst skriv det i kommentarfeltet ved bestilling.

Køb dem til dig selv eller giv dem i gave til hende som elsker naturen og blomster. De er før blevet givet som morgengave. Jeg har også andre smykker hvor høstanemone blomsterne bliver brugt. De er endnu ikke alle kommet på webshoppen, men kom endelig forbi værkstedet, hvor jeg har åben hver tirsdag uden tidsbestilling mellem 15 og 17.30.

Yderligere information

Materiale

14 karat guld

X
0
    0
    Din Kurv