GRO ørebøjle

2.499,00 kr

Unikke håndlavede ørebøjler i sølv med en bølgende form og rustik overflade. Der er monteret hvide kultur ferskvandsperler i forskellige størrelser. Dette er et unika smykke og det betyder, at der findes kun dette ene par.

Du kan læse mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Unikke håndlavede ørebøjler med en utrolig spændende bølgende form med en rustik og grov overflade. Tråden er lavet i forløb, hvor den er bredest i bunden og går op til øret og bliver smallere og smallere, for til sidst at blive blank i overflade og danner selv ørebøjlen. Hist og pist er monteret ferksvands kulturperle i hvide farver som ligeledes er i forskellige størrelser, med størst forneden og mindst foroven.

De er lavet med inspiration fra naturens grene og deres grove overflade. Perlerne er grenenes knobber der er klar til at springe ud i foråret. De kaldes GRO, da grene gror sig stærke, ligesom vi mennesker også konstant gror. Men står du stille, så tag disse ørebøjler på og mind dig selv om at, at du kan godt - du skal bare tro på dig selv. For det at gro kommer ikke af sig selv. Det kommer med din indre styrke og troen på dig selv.

Dette er et unikasmykke og det vil sige at der findes kun dette ene par og de bliver ikke lavet igen.

Mål: tråd i breddeste sted1,9mm og hvor den går igennem øret er den 0,9mm. Den store perle måler 5,4mm, den næste 4,2mm, 3,5mm og den mindste er 2,4mm.

X
0
    0
    Din Kurv