Blanke krøllede øreringe

2.500,00 kr

Unikke håndlavede krøllede øreringe med blank overflade lavet i sølv. Dette er et unikasmykke og det vil sige, at der findes kun dette ene par. Du har også mulighed for at sætte charms eller små vedhæng på.

Sælges uden charm og vedhæng

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Disse unikke håndlavede øreringe er lavet med inspiration fra ærteblomsternes stilke der krøller og snor sig om andre planter og stativer. De er smukke og finurligt med deres måde de får krøllet deres vej op. Op for at blomstre med deres smukke blomster.

Disse er unikke og jeg har ikke lavet andre med denne form og med denne overflade. Men jeg har et andet par i sølv og et andet par i guld. Men ingen af dem er ens. De er alle forskellige fra hinanden, for ingen af ærteblomsterne er ens i naturen. Lige som vi mennesker også alle er forskellige fra hinanden.

Disse krøllede øreringe er lavet i sølv med blank overflade og varierer i trådtrykkelsen fra 1mm hvor den går igennem hullet på dit øre, til ca. 1,5mm hvor den danner de forskellige krøller for til sidst at blive tynd igen og på bagsiden danner en krog du kan lukke ørebøjlen med.

Det at bøjlerne kan lukkes på bagsiden, gør at du kan sætte charms eller små vedhæng på. Så kan du skifte ud som det lige passer dig. Du finder også skellige charms her på mine skønne webshop.

De måler 34mm lange og 11,5mm bred

X
0
    0
    Din Kurv