Designmøde på Sjælland

af | sep 12, 2022 | Bryllupsmesser, Designmarked, Kundeopgave, kunsthåndværkermarked

Jeg har kunder fra hele landet. Fra mit eget lokale område, fra Fyn, fra Sønderjylland, Sjælland og Bornhom.

Jeg bliver ofte kontaktet via mail og har også ofte korresspontancen via mail eller via zoom møder online. Men af og til er det bare rart at mødes ansigt til ansigt. Det kan godt være vanskeligt for mine kunder at finde deres vej forbi mit værksted i Vejle.

Derfor kommer jeg 2 til 3 gange om året til Sjælland, hvor jeg f.eks. deltager i designmarkeder eller bryllupsmesser. I forbindelse med dem, booker jeg et lokale, hvor jeg kan afholde designmøder.

Så er du f.eks. fra Sjælland, så har du faktisk mulighed for et få et helt uforpligtende desgnmøde, hvor vi kan snakke om dit nye drømmesmykke eller din og din partners kærlighedsringe. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du kan blive opdateret med, hvornår jeg næste gang er på Sjælland.

Et designmøde tager typisk et sted mellem 30 min til 60 min. Vi snakker om det smykker du ønsker jeg skal lave og ønsker du et smykke lavets af dine gamle guldsmykker. Kan jeg også hjæpe med det. Jeg kigger på guldet og vejleder hvad er af forskellige muligheder.

kollektion af vielsesringe, hvor du og din partner selv kan være med til at designe jeres drømmeringe

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv