Solstråle ring med pink safir

Super fin og simpel sølvring med en rund plade, der er fræset med et mønster der ligner solens stråler. I midten er en smuk naturlig pink safir.

* Dette er en størrelse 51. Hvis du bestilling en anden størrelse, skal du være opmærksom på længere leverings tid, da jeg laver en helt ny ring til dig.

Læs mere om smykket længere nede.

1.250.00 kr

Ryd
Produkt pris
Ekstra valg total:
Ordretotal:

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

I min solstråle smykke serie har jeg også lavet denne fine simple ring i sølv med en sød lille pink naturlig safir. Den rundeplade er fræset med et mønster, som for mig minder om solens stråler. Det er også grunden til at smykkeserien kaldes Solstråle. Ringen kan sættes sammen med flere ringe.

Den runde plade måler 6,4mm og den runde ringskinnen måler 1,5mm tyk.

Det er en simpel og enkel ring som alligevel er unik og håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle. Det er en sød gave at give til veninde eller hende du vil forkæle med lidt solstråle i livet.

Den fås også i forgyldt sølv, men er endnu ikke kommet på webshoppen. Den kan også laves i 14 kt. guld. og med diamant eller anden farvet ædelsten. Kontakt mig for vide mere om disse ringe.

* Det er en størrelse 51 og kan sendes afsted inden for en uge. Er dette ikke din størrelse, laver jeg en ny til dig. Der vil være en til to ugers leverings.

Yderligere information

Kategori

Ring

Materiale

Sølv

Sten

Pink safir

Ring Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Solstråle ring med pink safir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X
    0
    Din Kurv
      Beregn forsendelse