Solstråle armbånd

1.050,00 kr

Super smart og lækkert armbånd i forgyldt sølv med to plader, der er fræset med et solstråle lignende mønster.

Armbåndet kan justeres fra 15,5cm til 18cm

Læs mere om smykket længere nede.

1 på lager

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

I mine smykkeserie af solstråle smykker skal der ikke mangle et armbånd og derfor har jeg lavet dette smukke armbånd. Det er lavet i sølv med to plader i forskellige størrelser. De er fræset med en overflade, som for mig minder om solens stråler og deraf navnet. Overfladen er fræset på begge sider, så det er ligegyldigt hvordan det vender. Miks det sammen med dine egne armbånd og du får skabt dit personlige og unikke udtryk.

Jeg har lavet en s-lås, hvor mit navnestem og lødighedstempel er. Det er din garanti for at dette smykke er lavet af ægte sølv og at smykket kan spores tilbage til mig.

Armbåndet kan justeres fra 15,5cm til 18cm. Har du brug for det i en længere udgave skriver du det blot i kommentarfeltet ved bestilling, så monterer jeg et længere forlænger stykke på. Den store runde plade måler 9,6mm og den lille måler 6,4mm

Det fås i sølv som her, men også i forgyldt sølv, som du kan se på billederne. Find det forgyldte solstråle armbånd her.

Der er altid mulighed for at tilføre ekstra luksus til smykket, for der kan nemlig isættes smukke funklende diamanter eller ædelsten. Kontakt mig endelig for at vide mere.

Yderligere information

Materiale

Sølv

Kategori

Armbånd

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Solstråle armbånd”
X
0
    0
    Din Kurv