Sensommer vedhæng

3.750,00 kr

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Sensommeren er lun og fyldt med dæmpede brændte farver, ligesom dette vedhæng lavet i 14kt guld. Der er en smuk høstanemone, hvor der i blomstens kerne er en funklende lille diamant. Stilken snor sig op og rundt og for enden er en buttet dråbeformet rutilkvarts.

Vedhænget vender og drejer sig, da selve ophænget snor sig. Derved har vedhænget ikke kun en måde at vende på og du får en rumlig fornemmelse af den og den vil skifte perspektiv. Rutilkvarts er en bjergkrystal med nåle af rutil. Ingen af de disse stentyper er ens, alle nåle er forskellige. Nogle har mange nåle og andre mindre. Rutilkvartsen siges at skabe fokus. Den vil hjælpe dig med øge din motivation og viljestyrke. Brug derfor vedhænget som en påmindelse for dig selv om at holde fokus på det du gerne vil opnå i livet.

Vedhænget måler xxmm. Rutilkvarts måler xxmm og diamant er en 0.02ct TW/SI

Vedhænget kan sendes inden for en uge og kommes i bæredygtige materiale. Det guld jeg arbejder med, er 80% bæredygtig. Guldet kommer nemlig fra et firma, som får raffineret guldrester, gamle gulsmykker og guld fra den tekniske industri på et firma i Tyskland. Her bliver det smeltet om og legeret på ny, som jeg kan bruge og lave mine smykker af.

Har du gamle guldsmykker liggende i gemmerne der hjemme, er det muligt at genanvende det og få lavet et lignende smykke. Hvis du har ædelstene og diamanter i dine smykker kan disse også genanvendes hvis de ikke er for slidte. Kontakt mig for at høre mere.

Yderligere information

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Materiale

14 karat guld

Sten

Diamant, Rutilkvarts

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sensommer vedhæng”
X
0
    0
    Din Kurv