Mellem Livsblomst ørebøjle med pink opal

2.500,00 kr

Smukke Livsblomster ørebøjler i sølv med peruvianske perler. Dette er mellem størrelsen ud af tre forskellige størrelser. De måler ca. 18mm x 25mm og perlerne måler 6mm.

Læs mere om smykket længere nede.

1 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Livsblomster ørebøjler i sølv med peruvianske perler.

Smukke blomster ørebøjler som jeg har lavet i sølv på mit guldsmedeværksted i Vejle. De er lavet med den tanke, at de skal minde dig om at du kan godt og at du skal kæmpe for det du gerne vil opnå i livet. For de er nemlig lavet i en lille smykkeserie som jeg kalder Livsblomster. Hovedsmykket i denne serie er en broche, som også arbejder med denne mantra. I midten af disse blomster er en knytnæve i 14 kt. guld, som netop er symbolet på kampgejst, kamp for ligestilling, arbejderkamp, kamp for retfærdighed. Vores kampgejst kræver en indre styrke, en styrke som ikke kommer af sig selv. Det kræver nogle gange at vi kommer ud af vores komfortzone. Vores indre styrke skal vi passe og pleje samt udvikle på, for at vi kan opnå det vi ønsker i livet. Derfor kalder jeg denne smykkeserie Livsblomster. Det kan være en lille guid line for dig, for du har en indre styrke. TRO PÅ DIG SELV.

Dette er mellem størrelsen af livsblomster ørebøjlerne og måler 18mm x 25mm og perlen måler hver især 6mm. Jeg har dem i tre størrelser, lille, mellem og stor. De er lavet som bøjle, så du også kan montere charms eller tillægskæder på og skifte ud som det passer. I midten af disse blomster er en rund glat peruviansk opal perle som er smuk og feminin.

Ønsker du dem med f.eks. en perle i stedet kan det godt lade sig gøre. Kontakt mig for at bestille dem med en anden perle i midten. Har du også gamle guldsmykker i gemmerne er det også muligt at få det omsmeltet og lavet et par personlige Livsblomster ørebøjler af.

Yderligere information

Kategori

Øreringe

Materiale

Sølv

Sten

Pink Opal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mellem Livsblomst ørebøjle med pink opal”
X
0
    0
    Din Kurv